Pomladne delavnice polstenja

Pomladne delavnice polstenja

Pomlad se hitro prebuja, mi pa z njo. Čas je, da zbudimo tudi ustvarjalno energijo. Vse, ki se želite kaj novega naučiti, in uživati v ustvarjanju z rokami, vabim na delavnice filcanja v atelje Franc in Liza filc. (Ob lepem vremenu bomo ustvarjali zunaj na vrtu.)

Idej je veliko, zato prilagam kar seznam datumov in različnih delavnic polstenja, kjer lahko prav vsak najde nekaj zase:

– V soboto 21. 4. bomo od 10.-12. ure na kratki delavnici delali naprstne lutke.

– V soboto 28. 4. od 10.-16. ure vabljeni na daljšo delavnico izdelave volnenih torbic s pomladnimi motivi.

– 1. in 2. 5. boste od 10. -13. ure lahko naredili manjši izdelek, kot je naprstna lutka, miška, broška ali masažno milo. Popestrite sebi in vsej svoji družini praznični izlet v naše kraje.

– V nedeljo 20. 5. praznujemo mednarodni dan čebel, zato bomo zjutraj v vrtu pred župniščem postavili instalacijo Čebele, nato pa od 10.-13. ure na delavnici v tehniki suhega polstenja (z iglo) izdelovali nove čebelice, ki se bodo lahko pridružile instalaciji.

– V soboto 26. 5. pa bomo od 10. – 16. ure na daljši delavnici izdelovali vedno aktualne, tople in unikatne copate.

Če vas katera od delavnic mika, se lahko prijavite na 070 870 408 (Špela). Predhodne prijave so obvezne (že zaradi priprave materiala). Cena kratke delavnice je 15, dolge pa 50€, ves material je v ceni.

Lepo vabljeni na pomladna ustvarjanja v ateljeju.

© 2024